YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siirt'te Hırsızlık Ve Kapkaç

SİİRT (AA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü, ilde bir ay içinde meydana gelen 4 hırsızlık ve bir kapkaç olayının aydınlatıldığını bildirdi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü, ilde bir ay içinde meydana gelen 4 hırsızlık ve bir kapkaç olayının aydınlatıldığını bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde son bir ayda meydana gelen 4 ayrı hırsızlık ve bir kapkaç olayını gerçekleştirdikleri gerekçesiyle 14 kişi ile çalıntı eşya satın alan bir kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi. Hırsızlık olaylarının 3 ayrı iş yeri ile bir okulda gerçekleştiği, Güres caddesinde meydana gelen bir kapkaç olayının da aydınlatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "14 kişi hakkında yapılan tahkikat sonucu yaşları küçük olduğu tespit edilen 13 kişi emniyetteki ifade verme işlemlerinin ardından sevkedildikleri adli mercilerce serbest bırakıldı. Zanlılardan K.B tutuklandı, N.Y ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler