YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siirt'te Toprak Altından 1 Işçinin Daha Cesedi Çıkarıldı

Turan KOYUNCU- Mehmet Yücel DURAK/ SİİRT, (DHA)- SİİRT'in Şirvan İlçesi'ndeki bakır maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2

Turan KOYUNCU- Mehmet Yücel DURAK/ SİİRT, (DHA)- SİİRT'in Şirvan İlçesi'ndeki bakır maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2 işçiden 1'inin daha cesedi çıkarıldı.
Şirvan'ın Maden Köyü'nde 17 Kasım'da meydana gelen heyelan faciasında toprak altında kalan 16 işçiden 14'ünün cesedi çıkarılırken, işçilerden İbrahim Kılınç (21) ve Halil Başer'i (27) arama kurtarma çalışmaları devam ediyordu. Arama kurtarma köpeklerinin dün akşam saatlerindeki çalışmalar sırasında tepki verdikleri bölgede ekipler, kimliği tespit edilemeyen bir işçinin cesedine ulaştı. Sabah saatlerine kadar devam eden çalışmalarda çıkarılan cesedin Halil Başer olduğu öğrenildi. Halil Başer'in cesedi Siirt Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Siirt, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Van, Erzurum, Ankara, Konya ve Zonguldak'tan gelen AFAD, Kızılay, UMKE, Türkiye Kömür İşletmeleri, Maden Tetkik Arama Enstitüsü, TPAO, DEDAŞ, Türk Telekom, Maden İşleri Genel Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Park Elektrik görevlilerince, 213 iş makinesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı 15 arama-kurtarma köpeklerinin katıldığı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Ekiplerin, enkaz altındaki İbrahim Kılınç'a ulaşmak için başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler