YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizde Kayıp Olarak Aranırken, Telefonla Aradı

- SİNOP'da yakınlarıyla gittiği plajda denize giren 35 yaşındaki Ömer Faruk Yalçın, kıyıya dönmeyince yakınları paniğe kapılıp ihbarda bulundu. Arama çalışması

- SİNOP'da yakınlarıyla gittiği plajda denize giren 35 yaşındaki Ömer Faruk Yalçın, kıyıya dönmeyince yakınları paniğe kapılıp ihbarda bulundu. Arama çalışması başlatılırken, Yalçın telefon açıp, bir arkadaşının teknesine binerek bölgeden uzaklaştığını söyleyince, yakınları rahat bir nefes aldı.

Ankara’dan tatil için memleketi Sinop'a gelen Ömer Faruk Yalçın, babası ve akrabalarıyla birlikte gittiği TOKİ mevkiinde serinlemek için denize girdi. Uzun süre kıyıya dönmeyen Yalçın'ın durumundan şüphelenen yakınları, polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi, arama çalışması başlatıldı.

Çalışmalar sürerken, Yalçın'ın kıyıda bıraktığı cep telefonuna gelen çağrı, yakınlarını şaşkına çevirdi. Kendi telefonunu arayan Yalçın, denizde yüzerken, balık tutan arkadaşının teknesine bindiğini, Yuvam mevkiinde de kıyıya çıktığını belirterek, yakınlarının kendisini buradan almasını istedi. Yakınları rahat bir nefes alırken, arama ve kurtarma çalışmalarına son verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler