YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engelli Çocuklara Sünnet Düğünü

İbrahim ASLAN/SİNOP, (DHA)- SİNOP Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde tedavi ve

Engelli Çocuklara Sünnet Düğünü

İbrahim ASLAN/SİNOP, (DHA)- SİNOP Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde tedavi ve eğitim gören bedensel engelli Yasin Keçeci, Yiğithan Çiftçi ve Çınar Süslü sünnet edildi. Çocuklar için sünnet düğünü yapıldı.
Sinop Aşıklar Düğün Salonu'nda yapılan düğüne Vali Hasan İpek, Belediye Başkanı Baki Ergül, daire müdürleri, protokol üyeleri, aileler, çocuklar ve çok sayıda davetli katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş düğünde yaptığı konuşmada, "Bugün üç çocuğumuzun sünnet merasimini, törenini ve düğününü gerçekleştirdik. Bu konuda başta Valimiz Hasan İpek’in desteklerinin yanı sıra Sinop halkının, sivil toplum kuruluşları ve engelli derneklerimizin büyük destekleri oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz onları kendimizden bir aile olarak görüyoruz. Onların şu anda yaşadıkları duyguyu hep beraber bir arada bizler de yaşamak istedik. Böyle özel günlerde onları yalnız bırakmamak adına, onlara destek olmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik" dedi.
Sünnet töreninde mevlit okunmasının ardından davetlilere pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Daha sonra yapılan takı merasiminde Vali İpek, sünnet edilen çocuklar Yasin Keçeci, Yiğithan Çiftçi ve Çınar Süslü'ye birer çeyrek altın takarken, Başkan Ergül de çeşitli oyuncaklar hediye etti. Çocuklar ve aileler hep birlikte oynayarak eğlendi.

Engelli Çocuklara Sünnet DüğünüEngelli Çocuklara Sünnet DüğünüEngelli Çocuklara Sünnet Düğünü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler