YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Cengiz: Boydak Koleji ilin eğitimine ciddi bir katkı sağlayacak

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Boydak Koleji'nin Sinop’un en önemli eksiklerinden biri olan özel okul...

Vali Cengiz: Boydak Koleji ilin eğitimine ciddi bir katkı sağlayacak

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Boydak Koleji'nin Sinop’un en önemli eksiklerinden biri olan özel okul ihtiyacına cevap verdiğini söyledi.

Bu yıl kapılarını eğitim ve öğretime açan Sinop Boydak Koleji, il protokolüne kahvaltı programı düzenledi. Programa katılan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Boydak Koleji'nin ilin eğitimine ciddi bir katkı sağlayacağını inandığını ifade etti. Kolejin açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cengiz, "Sinop’ta bir özel okul olmasına ilin valisi olarak çok önem veriyorum. Bir anne ve babanın en büyük ideali iyi bir evlat yetiştirmektir. Boydak Koleji de iyi yetişmiş insanlar mezun edecektir." diye konuştu.

Sinop'un var olan eğitim kalitesine katkı sağlamak için yola çıktıklarını ifade eden Okul Müdürü Recep Varol ise "Boydak Koleji Sinop'ta önemli bir ihtiyaca cevap verecek. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Sinoplu veliler de çocuklarına yapılan yatırımı çok önemsiyor. Okulumuzda tüm sınıflarımızda akıllı tahta ve sinevizyon başta olmak üzere eğitim teknolojilerini en üst seviyede kullanıyoruz. Öğrencilerimiz pırıl pırıl bir ortamda tam gün eğitim ayrıcalığını yaşıyorlar." diye belirtti.

Daha sonra Vali Dr. Ahmet Cengiz ve davetliler okulu gezdi. Boydak Koleji'nin çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Vali Dr. Ahmet Cengiz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversiresi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Erduran, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Teftiş Kurulu Başkanı Saim Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, Defterdar Mehmet Emin Narta, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici, okulun yönetim kurulu üyeleri Hikmet Albayrak, Necip Kaya, Tahir Özmen ve Veyis Karabal katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler