YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürüne Plaket Verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesi eski Muhtarlar Birliği Başkanı Zeki Macartay, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü...

Şırnak'ın Cizre ilçesi eski Muhtarlar Birliği Başkanı Zeki Macartay, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Mehmet Sait Yalgatekin’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Mehmet Sait Yalgatekin’i makamında ziyaret eden Zeki Macartay, Yalgatekin’in vatandaşlara önemli hizmetler verdiğini söyledi. Yaptığı hizmetlerden dolayı Yalgatekin'e teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştidiğini belirten Zeki Macartay, hizmetlerin devamını istedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Mehmet Sait Yalgatekin ise ziyaretten ve kendisine verilen plaketten dolayı Zeki Macartay'a teşekkür etti. Yalgatekin, "Bizler vatandaşların hizmetkarıyız, bu anlamda da vatandaşlara sağlık alanında ufak da olsa bir hizmetimiz olduysa bizim için büyük bir onur ve gurur olur” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Zeki Macartay, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Mehmet Sait Yalgatekin'e plaket verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler