YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre’de 13 bin 500 aileye kömür yardımı yapıldı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 13 bin 500 aileye kömür...

Cizre’de 13 bin 500 aileye kömür yardımı yapıldı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 13 bin 500 aileye kömür dağıtımı yapıldı.
Cizre Kaymakamlığı, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 13 bin 500 aileye kömür yardımı yapıldı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından hazırlanan kömür yardımı muhtarların aracılığıyla traktörlerle evlere dağıtıldı. Kömür yardımının ailelerin kapısına gitmesi aileleri memnun etti. Cizre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Celal Azgan, “İlçemiz merkez ve bağlı köylerimizde ikamet eden yardıma muhtaç olduğu, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından önceden tespit edilen 13 bin 500 aileye, yakacak ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için aile başına 22 torba olmak üzere toplam 11 bin ton kömür dağıttık. Kömürlerin 11 bin ailenin ilçe merkezine, 2 bin 500 ailenin de köy ve beldelerde oturanlara dağıtıldı. Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak bizleri mutlu etmektedir." dedi.
Devletin, her zaman vatandaşının yanında yer aldığına işaret eden Azgan, "Kış aylarında evlerinde çocuklarıyla sıcak ve rahat bir yaşam sürdürmeleri için devletimiz kömür yardımı yaptı. Bu tür yardımların önemi çok büyük, fakir ve dar gelirli ailelerimizin yüzünü güldürmek kadar güzel bir şey olamaz.” görüşünü dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler