YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizrede silahlı saldırı: 1 ölü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir kişi evinin bulunduğu apartman girişinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Cizrede silahlı saldırı: 1 ölü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir kişi evinin bulunduğu apartman girişinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Nur Mahallesi Aşut Sokak'ta bulunan apartmanda meydana geldi. Bayram alışverişini yaptıktan sonra gece geç saatlerde evine gitmek isteyen 6 çocuk babası Mehmet Emin Güven, evinin bulunduğu apartmana girdikten sonra arkasından kendisini takip ederek apartmana giren kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılan Güven, olay yerine sevk edilen ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güven, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan olaydan sonra olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis sevk edildi. Polisin çevrede geniş güvenlik önlemi almasından sonra olay yeri inceleme ekipleri apartman girişi ve çevresinde geniş çaplı araştırma yaptı. Güven cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırılırken, polis olayı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için ilçe genelinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler