YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre'nin Şampiyonları İstikbal Koleji’nden

Türkiye genelinde yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Cizre birincisi Özel İstikbal Koleji’nden çıktı. Öğrencilerden Mahmut...

Cizre'nin Şampiyonları İstikbal Koleji’nden

Türkiye genelinde yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Cizre birincisi Özel İstikbal Koleji’nden çıktı. Öğrencilerden Mahmut Ercan SBS sınavında 491 puanla ilçe birincisi, Fethiye Şen 486 puanla ilçe ikincisi oldu.

Okul Müdürü Fatih Açıkgöz, "Cizre'de 1. ve 2. çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. İstikbal Koleji açıldığı ilk günden beri ilçenin eğitim seviyesine büyük katkılar sunmuştur. SBS sınavında da bu katkıyı zirve ile taçlandırdı." dedi.

Sene başından beri okula desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerine teşekkürlerini ileten Fatih Açıkgöz, SBS sınavında büyük başarı elde eden öğrencileri tebrik etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler