YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İŞYERİ SOYULAN ŞIRNAKLI ESNAFIN, MOBESE TEPKİSİ

Ebubekir KARATOPRAK/ŞIRNAK, Şırnak'ın Atatürk Mahallesi Sanat Sokak üzerinde bulunan Mehmet Kutlu'ya ait cep telefonu satılan işyeri dün gece yarısı soyuldu.

İŞYERİ SOYULAN ŞIRNAKLI ESNAFIN, MOBESE TEPKİSİ

Ebubekir KARATOPRAK/ŞIRNAK, Şırnak'ın Atatürk Mahallesi Sanat Sokak üzerinde bulunan Mehmet Kutlu'ya ait cep telefonu satılan işyeri dün gece yarısı soyuldu. Tanınmamak için üzerine battaniye ayıp yüzünü kapatan hırsız, işyerindeki bir güvenlik kamerasını devre dışı bıraktı. İşyerinden yaklaşık 150 cep telefonunu çalan hırsız, çıkıp izini kaybettirdi.
Sabah geldiği işyerinin soyulduğunu fark eden Mehmet Mutlu, güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızın üzerine battaniye tamamen kapattığını görünce şaşırdı. Yaklaşık 140 bin liralık cep telefonunun çalındığını ve büyük zarara uğradığını belirten Mutlu, çalınan malzemelerinin borçla aldığını söyledi. Çevre esnafının güvenlik kameralarının çoğunun bozuk ya da sokak gösterilerinde kırılıp devre dışı bıraktığını ifade eden Kutlu, şunları söyledi:
"Zaten malumunuz basit bir olaydan dolayı bir kamerayı yıkabiliyorlar. Mobese kameraların yıkılmasında belki çoğu insan seviniyor ama hırsızlar daha rahat bir şekilde işini yapıp, esnafı soyabiliyor. Burası sözde Şırnak'ın en güzel yeri. Sokağın ne başında ne sonunda kamera var. Bu kadar mı Şırnak sahipsiz, bu kadar mı önlemsiz. Gereken bilgileri emniyet göçlerine verdik ama ne derece yaparlar bütün kameralar devre dışı iken ne derece sağlıklı bir şekilde yürütebilirler. Şırnak'ta hırsızlık boyutunu aşmış soygun boyutuna geçilmiş her bunu bilsin ona göre önlem alınsın."

İŞYERİ SOYULAN ŞIRNAKLI ESNAFIN, MOBESE TEPKİSİİŞYERİ SOYULAN ŞIRNAKLI ESNAFIN, MOBESE TEPKİSİİŞYERİ SOYULAN ŞIRNAKLI ESNAFIN, MOBESE TEPKİSİ

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler