YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçakçılar gümrük memurunu dövdü

Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda görevli memur, yurda gümrük kaçağı sigara ve çay sokmaya çalışan kişilerce darp edildi.

Kaçakçılar gümrük memurunu dövdü

Habur Sınır Kapısı'nda Irak'tan Türkiye'ye giriş yapan G.K yönetimindeki 73 FA 344 plakalı araçta, arama yapıldı. Aramada araçta gümrük kaçağı olduğu belirlenen 17 karton sigara ve 2 kilo 700 gram çay ele geçirildi.

Araçta bulunanlar ve sürücü G.K ile aramayı gerçekleştiren gümrük muhafaza memuru H.Ç arasında tartışma yaşandı. Bu arada H.Ç, ele geçirilen malzemelerle ilgili işlem yaparken, sürücü ve onun yakınları olduğu bildirilen yaklaşık 10 kişinin saldırısına uğradı. Yaralanan gümrük muhafaza memuru H.Ç'nin hastaneden 5 gün iş göremez raporu aldığı bildirildi. Saldırganlar, olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler