YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu yarın Anneler Günü’nde Uludere'de olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman ve...

Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu yarın Anneler Günü’nde Uludere'de olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman ve beraberindeki heyetle Şırnak’a geldi. CHP’li heyet, yarın Anneler Günü’nde Uludere'de olacak.

CHP Şırnak İl Başkanı Çınar Ökten’nin karşıladığı heyette; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceler, parti merkez üyesi Hüseyin Yaşar, Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, Kadın kolları merkez üyeleri ve bölge kadın kolları il başkanları yer alıyor.

Ziyaret hakkında kısa değerlendirme yapan CHP Şırnak İl Başkanı Çınar Ökten, 13 Mayıs Anneler Günü'nün kutsal bir gün olduğunu belirterek, Uludere ilçesinde hayatını kaybeden 34 kişinin ailelerine ziyarette bulunacaklarını söyledi. Selvi Kılıçdaroğlu’nun, burada anneleri ziyaret ederek taziye dileklerinde bulunacağını ifade eden Ökten, İslam Öncü’nün evinde öğle yemeği yenileceğini, daha sonra Diyarbakır’a hareket edeceklerini söyledi. Bu geceyi Şırnak’ta geçirecek olan heyet, yarın sabah Uludere’ye hareket edecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler