YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre’de korucu başının evine bombalı saldırı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde korucu başının evine el yapımı bomba atıldı.

Cizre’de korucu başının evine bombalı saldırı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde korucu başının evine el yapımı bomba atıldı.Cizre’de Konak Mahallesi Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan korucu başı Emin Negiz’in evine el yapımı bomba atıldı.

Olayda ölen ve yaralanan olmazken mahallede büyük bir panik yaşandı.Konak Mahallesi Sanayi Sitesi mevkiinde ikamet eden korucu başı Emin Negiz’in evine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba atıldı.

Bomba büyük bir gürültü ile patlarken, Negiz ve ailesi saldırıdan yara almadan kurtuldu. Bombanın patlamasının ardından Negiz, saldırganları olay yerinden uzaklaştırmak için havaya bir el ateş açtı. Yaşanan olayın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından olay yeri inceleme ekipleri evin içinde ve çevresinde geniş çaplı inceleme yaparken, polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Büyük bir gürültü ile dışarı fırladığını ifade eden korucu başı Emin Negiz, "Bombanın patlaması ile birlikte deprem olduğunu sandım. Çocuklarım hiçbir şeyi göremedi sadece bahçeden duman yükseldiğini gördüler. Dışarı çıkmamla birlikte havaya bir el ateş açtım. Her şey aslında ortada. Biz ne kadar barış diyorsak onlar bu tür olayları istiyor. Biz sonuna kadar terörle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Yaşanan olayın ardından polisle birlikte korucular da Negiz’in evinin etrafında güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler