YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit Ailelerine Beş Yıldızlı Otelde Iftar Verildi

Şırnak Valiliği tarafından şehit ailelerine beş yıldızlı otelde iftar yemeği verildi.Şeh-ri Nuh Otelde düzenlenen iftar...

Şırnak Valiliği tarafından şehit ailelerine beş yıldızlı otelde iftar yemeği verildi.

Şeh-ri Nuh Otelde düzenlenen iftar programına şehit ailelerinin yanı sıra, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Avni Usta, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan, Şehit ve Gazi Derneği Başkanı Mehmet Güngör, Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, askeri erkan, kurum amirleri davet edildi.

Şehit yakınları ile tek tek ilgilenen Vali Vahdettin Özkan, yemek sonrasında yaptığı konuşmada şehit ve gazi aileleriyle birlikte olmak için bu yemeği düzenlediklerini söyledi. Geçen sene de benzer bir program düzenlediklerini hatırlatan Vali Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Amacımız şehit ve gazi ailelerimiz ile bir araya gelmek. Biliyorsunuz biz büyük bir aileyiz. Şehitlik mertebesi inancımıza göre mertebelerin en yükseğidir. Böyle bir mertebeye ulaşmak ve böyle bir ailede yer almak bizler için büyük bir şereftir. Şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehit ve gazi ailelerimize yakınlarımıza maddi ve manevi elimizden gelen bütün destekleri sunuyoruz. Ancak özellikle hukuki konularda bizi de aşan bazı konuların gerekli mercilere ulaşması konusunda yine çalışmalarımız var. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimize ve gazilerime sağlık ve afiyet dilerken, tüm şehitlerimize de Allah’tan Rahmet diliyorum”

Şırnak Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güngör de yaptığı konuşmada şehit ailelerine yönelik yapılan son düzenlemenin çok faydalı olduğunu söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler