YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji SBS'de Ilk 10’a 5 Öğrenci Yerleştirdi

Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda, il genelinde ilk 10’a 5 öğrenci...

Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji SBS'de Ilk 10’a 5 Öğrenci Yerleştirdi

Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda, il genelinde ilk 10’a 5 öğrenci yerleştirme başarısı gösterdi.

Şırnak merkezde 2007’de kurulan Özel Burç Yağmur Koleji ana sınıfından 8’inci sınıfa kadar 300 öğrenci ile eğitim öğretim hizmeti veriyor. Özel Burç Yağmur Koleji, 15 öğrenci ile girdiği SBS sınavında 436,660 not ortalaması ile Türkiye ortalamasının üstünde bir başarı gösterdi. İl genelindeki okullara fark atan okul ilk 10 sıralamasına 5 öğrenci yerleştirdi.

Sınav sonucu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mahmut Umut, gururlu olduğunu ve çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Umut, “Şırnakımızı, daha iyi bir eğitim için öğrencilerimizle beraber bir kademe de olsa yükseltmek bizi memnun ediyor. 6, 7 ve 8’inci sınıf öğretmenlerinin göstermiş oldukları bu uzun maratondan sonraki başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu başarıda bizlere destek ve gayretlerini esirgemeyen velilerimiz ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederiz. Bu başarı Şırnak halkının başarısıdır, eminim önümüzdeki senelerde Şırnak eğitimi çok yükseklerde anılacaktır.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler