YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Partili Kadınlar Parkı Çöplerden Temizledi

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları üyeleri, Dünya Çevre Günü'nde 27 Haziran Öğretmenler Parkı'nı çöplerden...

AK Partili Kadınlar Parkı Çöplerden Temizledi

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları üyeleri, Dünya Çevre Günü'nde
27 Haziran Öğretmenler Parkı'nı çöplerden temizledi.

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle düzenlediği basın toplantısında çevreyi hor gören toplumların geleceği zor göreceğini söyledi.
27 Haziran Öğretmenler Parkı'nda düzenlenen basın toplantısına AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, kadın kolları yöneticileri ve üyeleri katıldı.

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları olarak çevre gününde mesaj vermek istediklerini söyleyen Öztürk, "Önümüz yaz dönemi. Gezilerimiz, yürüyüşlerimiz, pikniklerimiz oluyor. Lütfen çöplerimizi, çekirdek kabuklarımızı çöp kutularına atalım. Özellikle katı yağları, pilleri geri dönüşüm kutularına atarak bunları da değerlendirelim. Çevreyi koruyalım. Çevreyi hor gören, geleceği zor görür. Bu çevre bilincini, çocuklara ve gelecek nesillere, yerleştirmek ve öğretmek istiyoruz." dedi.

Çevrenin insanlar için çok önemli olduğunu hatırlatan Şadiye Öztürk sözlerine şöyle devam etti: "Bundan sonraki dönemlerde de kadınlarımızı çevre konusunda eğitmek istiyoruz, çünkü çevre konusunda kadınların büyük katkısı var. Çevre denildiği zaman çöpler akıllara geliyor ama suyu, enerjiyi tasarruflu kullanmak da çevreyi korumak demek. AK Parti hükümeti olarak da çevreye verdiğimiz önemi biliyorsunuz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AK Parti iktidarı tarafından ayırt edildi. Bu da demek oluyor ki AK Partililer olarak biz doğayı ve çevreyi korumaya hazırız ve böyle bir hedefimiz var. Bundan sonra Sivas için yapacağımız en güzel faaliyetlerden birisi çevre konusunda kadınlarımızı eğitmek, bilinçlendirmek ve çevre konusunda da bilinçli bir gelecek yetiştirmek olacak. İyi bir çevre, iyi bir doğa, güzel bir Sivas için hep beraber el ele."

Basın toplantısının ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve partili kadınlar 27 Haziran Öğretmenler Parkı'nda yere atılan çöpleri toplayarak çöp kutularına attı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler