YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babalar Günü'nde Ölen Oğlu Için Koşu Düzenledi

Sivaslı İlhan Koç, 2011 yılında trafik kazasında kaybettiği atlet oğlu için Yunus Emre Koç 2....

Sivaslı İlhan Koç, 2011 yılında trafik kazasında kaybettiği atlet oğlu için Yunus Emre Koç 2. Anma Yol Koşusu adıyla yarışma düzenledi.

Bursa’da İnfaz Koruma Memuru İlhan Koç'un oğlu adına düzenlediği yol koşusu hem Babalar Günü'ne hem de doğum gününe denk geldi. Koşuda 3. olan baba Koç’un kupasını diğer oğlu Ahmet Koç verdi. İlhan Koç, mutluluğunu diğer çocuklarıyla paylaştı. Yunus Emre Koç 2. Anma Yol Koşusu adıyla düzenlenen etkinliğe ilgi gösterilmemesinden yakınan baba İlhan Koç, ileriki yıllar için umutlu olduğunu söyledi.

Oğlu için bu organizasyonu düzenlediği için mutlu olduğunu söyleyen 53 yaşındaki Koç, kaybettiği bir evlat yerine bin evlat kazanmak, onlara örnek olmayı amaçladığına vurgu yaparak, müftüye danıştığını, organizasyonun topluma örnek olması açısından isabetli olduğunu kendisine söylediğini anlattı.

3 km Küçükler, Yıldızlar ile 12 km Büyükler kategorisinde düzenlenen yarışın Yıldızlar kategorisinde koşuya katılan tek bedensel engelli sporcu olan Ahmet Akal kazandı. Akal, yarışı kazandığı için mutlu olduğunu belirterek, engellileri spor yapmaya davet etti. 8 ilden yaklaşık 120 sporcunun katıldığı koşuda bazı sporcular sıcağın da etkisiyle kısa süreli baygınlık geçirdi. Sporculara sağlık ekipleri müdahale etti.

Büyüklerin yarışı da büyük çekişmeye sahne oldu. Yarışmaların ardından dereceye girenlere ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile diğer yetkililer tarafından verildi. 12 km 50-54 yaş master erkeklerde 3. olan İlhan Koç’un madalya ve kupasını ise oğlu Ahmet Koç verdi. Baba İlhan Koç, ölen oğlu için düzenlediği koşuda hem hüznü hem de mutluluğu bir arada yaşadı. Baba Koç, Babalar Günü'nün mutluluğunu oğlu Ahmet Koç ve diğer çocuklarıyla paylaştı.

Mynet Youtube

Babalar Günü'nde Ölen Oğlu Için Koşu Düzenledi

Sivaslı İlhan Koç, 2011 yılında trafik kazasında kaybettiği atlet oğlu için Yunus Emre Koç 2....

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler