YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakanı Yılmaz Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı

Gökhan CEYLAN/SİVAS, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında dün gece geldiği Sivas'ta çeitli programlara katıldı. Tarım İl Müdürlüğü

Bakanı Yılmaz Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı

Gökhan CEYLAN/SİVAS, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında dün gece geldiği Sivas'ta çeitli programlara katıldı. Tarım İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda, Milli Eğitim Mküdürlüğü'nce öğrencilere tablet bilgisayar dağıtım programı gerçekleştirildi. Törene Bakan İsmet Yılmaz'ın yanı sıra, Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokol üyeleleri ile öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Fatih projenin tanıtım filmleri izlendikten sonra canlı yayınla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da gerçekleşen törene canlı bağlantı yapıldı.
Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanım; gelecek yüzyılımızı şekillendirecek, gençlerimize eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için başlatılan Fatih Projesi'nin adım adım gerçekleştiğini görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Milli Eğitim Bakanımıza ve diğer bakanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah yüzlerini ak eylesin, yüz aklığı iki cihana bedeldir" dedi. Yılmaz, daha sonra tablet alan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek okul hayatlarıyla ilgili çeşitli önerilerde bulundu.
Törende Sivas Lisesi'nde okuyan 137 öğrenciye tablet dağıtıldı. Önümüzdeki hafta ise 2 bin 461 öğrenciye daha tablet dağıtımı yapılacağı öğrenildi.

Bakanı Yılmaz Öğrencilere Tablet Bilgisayar DağıttıBakanı Yılmaz Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler