YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp Lideri Destici: Terörün Belinin Kırılmasını Değil, Yok Edilmesini Istiyoruz

Yasin KIRAS / SİVAS, BBP Lideri Mustafa Destici, partisinin bayramlaşma programı ve Sivas milletvekili aday tanıtımına katılmak üzere karayolu ile

Bbp Lideri Destici: Terörün Belinin Kırılmasını Değil, Yok Edilmesini Istiyoruz

Yasin KIRAS / SİVAS, BBP Lideri Mustafa Destici, partisinin bayramlaşma programı ve Sivas milletvekili aday tanıtımına katılmak üzere karayolu ile kente geldi. Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, BBP Sivas milletvekili adayları, partinin il yöneticileri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda BBP Sivas milletvekili adaylarının özgeçmişleri okundu.
Programda konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Destici şöyle konuştu:
"Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda en çok milletimizi üzen ve endişeye sevk eden artan terör olayları ve her gün gül demeti gibi kucağımıza verilen şehitlerimizdir. Sayın Başbakan ABD'deki açıklamasında 'Terör örgütünün beli kırıldı' diyor. İnşallah kırılmıştır. Biz belinin kırılmasını değil tamamen yok edilmesini istiyoruz. 13 yıldır AKP tek başına iktidarda. Hala ne diye Türkiye'nin PKK diye bir problemi var. Nasıl olur da PKK her gün her istediği bölgede eylem yapma gücüne sahip. Nasıl olurda hala PKK, hergün askerlerimizi ve polislerimizi şehit edebiliyor?"
'ÖNCE O PRENSİ TAŞLAMAK GEREKİYOR'
Mekke'deki izdihamda yaşamını yitiren hacı adaylarına da Allah'tan rahmet dileyen Destici, bu tür hadiselerin ilk olmadığını hatırlattı. Yaşanan faciaya İslam dünyasındaki liderlerin sessiz kaldığını kaydeden Destici, şöyle konuştu:
"Eğer küçücük tedbirler alınsa bu izdiham olmazdı. O yüzden mutlaka Suudi Arabistan'ın bunun hesabını İslam dünyasına ödemesi gerekiyor. Bir prens daha rahat hac vazifesi için şeytan taşlasın diye o yollar kapatılmışsa, o zaman önce o prensi taşlamak gerekiyor. Orada bir kişinin rahatı için yüzlerce hacının ölmesine vesile olacaksın, bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bu inşallah son olur."

Bbp Lideri Destici: Terörün Belinin Kırılmasını Değil, Yok Edilmesini IstiyoruzBbp Lideri Destici: Terörün Belinin Kırılmasını Değil, Yok Edilmesini IstiyoruzBbp Lideri Destici: Terörün Belinin Kırılmasını Değil, Yok Edilmesini Istiyoruz

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler