YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan, Çalışmaları Inceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, Diriliş Mahallesi'nde sürdürülen yol çalışmalarını inceledi.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, Diriliş Mahallesi'nde sürdürülen yol çalışmalarını inceledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ceylan, yol, kaldırım, altyapı ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Diriliş Mahallesi'nde 40. ve 44. Sokaklarda yürütülen çalışmalarla, kaldırım, asfalt ve altyapısı yenilenen yerler hakkında bilgiler veren Ceylan, "Biz prensibimiz gereği bir bölgeye giriyorsak oranın tamamen altyapısını da yeniliyor ve iyileştiriyoruz" ifadesini kullandı. Diriliş Mahallesi Muhtarı Behsat Can ise mahallede yürütülen çalışmalardan dolayı Sivas Belediyesi'ne teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler