YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Beslenme Dostu Okul" Projesi

Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından başlatılan "Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında 6 okula sertifika verildi.

Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından başlatılan "Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında 6 okula sertifika verildi.

Halk Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, müdürlüğün toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Vali Yardımcısı Vefa Kaya, amaçlarının çocukların hem maddi hem manevi olarak sağlıklı bir ortamda yetişmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Levent Sağlam ise, projeyle beslenme çağındaki çocukların sağlıklı beslenmesi, hareketli yaşam koşullarına özendirilmesi ve obezitenin önlenmesini amaçladıklarını belirterek, Sivas'taki 22 okulun proje için başvurduğunu ve 6'sının sertifika almaya hak kazandığını kaydetti. Sağlam, sertifika almaya hak kazanan okullara teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise, Sağlık Müdürlüğü ile bir çok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, projenin gelişerek devam edeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından, proje kapsamında başarılı olan Prof.Dr. Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi, Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Ülkü İmam Hatip Ortaokulu, Özel Final Anadolu Lisesi, Özel Final İlköğretim Okulu ve Zara Anadolu Lisesi yöneticilerine sertifikaları verildi.

Muhabir: Merve Topuz / Seyit Ahmet Eksik

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler