YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BTC, Ulaş'ın 6 Projesini Kabul Etti

SİVAS (AA) - Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Proje Direktörlüğünün Ulaş ilçesindeki bazı kurumların hazırladığı 6 projeyi kabul ettiği bildirildi.

BTC, Ulaş'ın 6 Projesini Kabul Etti

Bakü-Tiflis-Ceyhan Proje Direktörlüğünün Ulaş ilçesindeki bazı kurumların hazırladığı 6 projeyi kabul ettiği bildirildi. Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Azeri petrolünü, Türkiye üzerinden dünya pazarlarına ulaştıran BTC Ham Petrol Boru Hattı'nın geçtiği güzergahlardan birinin de Ulaş olduğunu belirterek, BTC Proje Direktörlüğüne ilçedeki bazı kurumların hazırladığı projeleri sunduklarını söyledi. Altınkaynak, şunları kaydetti: "İlçemizden 16 proje başvurusu yapılmıştı. Bu projelerden ilk etapta 6 proje kabul edildi. Kabul edilen projelerle ilgili çalışmalar önümüzdeki aylarda ilçemiz merkez ve köylerinde yürütülmeye başlanacak. Projeler, Hayata Gülümse, Hijyenik Peynir Üretimi, Seracılık, Genç Adımlarla Olimpiyatlar Yolunda, Çilek Yetiştiriciliği ve sulama projeleri. Diğer 10 proje de revize edildikten sonra yeniden değerlendirilecek. İlçemiz için hayırlı olsun."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler