YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp Antalya Milletvekili Atilla Emek Suşehri İlçesini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı...

Chp Antalya Milletvekili Atilla Emek Suşehri İlçesini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Atilla Emek Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Suşehri ilçe Başkanı Hüseyin Çorlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından parti binasında karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Atilla Emek’e Cumhuriyet Halk Partisi Sivas il Başkanı Ulaş Karasu eşlik etti.

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Ulaş Karasu “22. ve 23. dönem Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilimiz Atilla Emek ile birlikte Sivas’taki ilçelerimizi geziyoruz. İlçelerin yaklaşan yerel seçim öncesinde sorunların tespiti noktasında halkımızın Türkiye gündemi ve partimize bakış açısını değerlendiriyoruz. Türkiye zor bir süreçten geçiyor bunu en yoğun yaşayan yerlerden biriside Sivas, Suşehri’dir. Suşehri ilçesinde gelirken nüfusu gösteren tabelasına baktık. Suşehri sürekli göç vermeye küçülmeye nüfusu azalmaya devam ediyor fakat buna karşılık Suşehri halen AK Parti iktidarını zıt bir şekilde yüksek oranda destek veriyor. Halkımızın iktidara verdiği desteğin karşılığı bu değil bu bölgede özellikle hayvancılıkla geçinen halkımız çok büyük sorunlar sıkıntılar yaşıyor. 6 bin 500 TL’ye vermiş olduğu büyükbaş hayvanları şuanda 2 bin 500 TL’ye satamıyor, satacak adam bulamıyor. Bu bölgedeki sorunları çözüp yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ne Suşehri’nde Kelkit vadisinde yeniden nasıl güçlü hale getiririz yeniden nasıl iktidar yaparız ve halkımızın bu sorunlarına partimizin çözüm önerilerini partililerimize anlatmak için ilçeleri geziyoruz” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler