YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CÜ'de "Akademik Yükselme Töreni" Yapıldı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ), 2012-2014 yılları arasında akademik kariyerinde yükselen 243 öğretim üyesi için "Akademik Yükselme Töreni" düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ), 2012-2014 yılları arasında akademik kariyerinde yükselen 243 öğretim üyesi için "Akademik Yükselme Töreni" düzenlendi. CÜ Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, üniversitelerinin gücüne güç katacak öğretim üyelerinin cübbelerini giydirme onurunu yaşadıklarını söyledi. Üniversitelerinde 198 profesörün, 144 doçentin ve 402 yardımcı doçentin bulunduğunu belirten Kocacık, toplamda da bin 243 akademik personele sahip olduklarını aktardı. Öğretim üyelerinin yapacakları çalışmalarla üniversitenin konumunu daha iyi hale getireceklerine inandıklarını dile getiren Kocacık, "Üniversitemizi daha iyi sıralara yükseltmek için her gün çalışma yapıyoruz. Ulusal ve uluslararası yayınlarla da çıtamızı yükselteceğimizi biliyorum" dedi. Prof. Dr. Kocacık, öğretim üyelerinin yeni unvanlarını kutlayarak, başarılar diledi. Konuşmanın ardından Sivas Valisi Alim Barut ve Kocacık, 6 öğretim üyesinin cübbelerini giydirdi. Daha sonra 237 öğretim üyesinin cübbe giyme töreni gerçekleştirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler