YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nden Adalet Yürüyüşüne Destek

- CUMHURİYET Kadınları Derneği Sivas Şubesi üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne destek verdiklerini söyledi. Cumhuriyet

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nden Adalet Yürüyüşüne Destek

- CUMHURİYET Kadınları Derneği Sivas Şubesi üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne destek verdiklerini söyledi.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi Başkanı Nurten Yanalak dernek binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran'da Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet Yürüyüşü'nü desteklediklerini söyledi. Adalet Yürüyüşü'nün bir siyasi yürüyüş olmadığını, 'hayırcı' cephe buluşması olduğunu kaydeden Yanalak şöyle dedi:
"Cumhuriyet ve adalet birbirinden ayrıştırılamaz. Bu kadar yoğun tecavüz, şiddet ve cinayet, bir o kadar da bu konudaki adaletsizlikleri göz önüne alarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundaki biz Cumhuriyet kadınlarının temel görevlerinden biri de adaleti savunmaktır. Halkın yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden katılım gösterdiği adalet yürüyüşünü biz de Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi olarak destekliyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler