YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alkan'ın Vefatı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Aydın, mesajında, önceki yıllarda Sivas'ta görev yapan Alkan'ın vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirtti. İsmail Alkan'ın, 2011 yılına kadar Sivas'ta görev yaptığını hatırlatan Aydın, Alkan'ın, adaletin tecelli etmesine gösterdiği özen ve katkının yanı sıra dostluğuyla da unutulmayacak bir insan olduğunu ifade etti. Aydın, mesajında, şu ifadelere yer verdi: "2011 yılında Denizli'ye nakil gittikten sonra da Sivas ile bağını koparmayan ve başarılı çalışmalara imza atan merhum savcımızın ölümü, hepimizi derin bir acıya sevk etti. Bir yıldır mücadele ettiği kansere yenik düşen ve aramızdan ayrılan İsmail beye Allah'tan rahmet, eşine, çocuklarına ve yargı camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler