YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertuğrul Taşkıran Sivasspor'da

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Fenerbahçe'den kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Fenerbahçe'den kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Sivasspor Kulübünden internet sitesinden yapılan açıklamada, kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın 2014-2015 sezonunda 1 yıllığına kiralanması için Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Taşkıran'ın öz geçmişiyle ilgili bilgilere yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ertuğrul Taşkıran, 5 Kasım 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. Kariyeri boyunca Fenerbahçe ve Samsunspor formalarını giyen 25 yaşındaki deneyimli eldiven, geçtiğimiz sezon ise Kayserispor forması giydi. 1 metre 91 santimetre boyundaki Taşkıran, 70 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası ve 3 kez de Avrupa Şampiyonası'nda forma terletti."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler