YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Esrarengiz İlişkiler" Adlı Oyun Suşehri'de Sahnelendi

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tiyatro topluluğu, madde bağımlılığının zararlarının anlatıldığı "Esrarengiz İlişkiler" adlı oyunu Suşehri ilçesinde sahneledi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tiyatro topluluğu, madde bağımlılığının zararlarının anlatıldığı "Esrarengiz İlişkiler" adlı oyunu Suşehri ilçesinde sahneledi. Suşehri Kemalpaşa İlkokulu'nun çok amaçlı salonunda sahnelenen oyunu, üniversite ve lise öğrencileri izledi. Oyunun sahnelenmesinin ardından konuşan Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı, ekibin güzel bir performans sergilediğini belirterek, "Bu, polis ekiplerimizin üçüncü oyunu, daha önceden de iki oyun sahnelediler. Bu oyunda da günümüz gençliğini ilgilendiren bir konuyu seçmişler" diye konuştu. Oyunda gençlere önemli tavsiyelerde bulunulduğuna dikkati çeken İratcı, oyunda görev alan polisleri tebrik etti. Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğünce uyarlanıp sahneye konulan iki perdelik oyunun, senaryo düzenlemesini ve yönetmenliğini polis memuru Gökhan Özder yapıyor. Komedi ve dram türündeki oyunda, İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görevli 14 polis rol alıyor. Daha önce, Sivas ve bazı ilçelerinde tiyatroseverlerle buluşan oyunun, toplam 26 kez sahneleneceği belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler