YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hafif Ticari Araç Otomobille Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

AKINCILAR Kaza sabah saatlerinde ilçeye bağlı Elibüyük grup köy yolunda meydana geldi. 24 yaşındaki Fatih Canpolat'ın kullandığı 58 EK 074 plakalı

Hafif Ticari Araç Otomobille Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

AKINCILAR Kaza sabah saatlerinde ilçeye bağlı Elibüyük grup köy yolunda meydana geldi. 24 yaşındaki Fatih Canpolat'ın kullandığı 58 EK 074 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen 81 yaşındaki Süleyman Demirbaş yönetimindeki 34 S 0112 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilden yaralı çıkarılan sürücü Süleyman Demirbaş kaldırıldığı Suşehri Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Hafif ticari araçta bulunan sürücü Canpolat ve Mustafa Akgül ile otomobilde bulunan 81 yaşındaki Sabriye Demirbaş ise yaralandı. Yaralılar Akıncılar ve Suşehri ilçesindeki hastanelerde tedaviye alındı. Durumu ağır olan Sabriye Demirbaş Suşehri Devlet Hastanesi'ndeki müdahale sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazada ölen Süleyman Demirbaş'ın, eşi Sabriye Demirbaş ile sabah saatlerinde Suşehri ilçesindeki hastaneye tedavi için gittikleri, yaşadıkları Gölova ilçesine bağlı Yaylaçayı köyüne dönmek isterken kazanın olduğu belirlendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler