YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hafik Kaymakamı Özadalı, Okul Inşaatını Gezdi

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, bir süre önce inşaatına başlanan 12 derslikli Anadolu Lisesi inşaat alanını gezdi.

Hafik Kaymakamı Özadalı, Okul Inşaatını Gezdi

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, bir süre önce inşaatına başlanan 12 derslikli Anadolu Lisesi inşaat alanını gezdi. İnşaatı gexerek yetkililerden bilgi alan Özadalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, burada lise binası ile birlikte 200 kişilik yurt ve spor salonu inşaatına başlanıldığını söyledi. Çalışmaların 500 günde tamamlanmasının planlandığını belirten Özadalı, "Zemin zayıf bir yapıda olduğu için inşaat kazıklı sistem kullanarak çok güçlü bir duruma getiriliyor. 100 kız ve 100 erkek olmak üzere 200 kişilik yurtla birlikte aynı bölgeye spor salonuda yapıyoruz. Yapılan salonumuzu ihtiyaç olduğu durumlarda halkımızında hizmetine sunacağız. Yapım çalışmalarına başlanan eğitim kampüsünün toplam maliyeti yaklaşık olarak 9 milyon TL" diye konuştu.

Hafik Kaymakamı Özadalı, Okul Inşaatını Gezdi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler