YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastanede 'otomasyon' Kuyruğu

- SİVAS Numune Hastanesi'nin otomasyon sisteminin değişmesi, polikliniklerde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Servisler önünde bekleyen ler duruma tepki gösterdi. Sivas Numune

Hastanede 'otomasyon' Kuyruğu

- SİVAS Numune Hastanesi'nin otomasyon sisteminin değişmesi, polikliniklerde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Servisler önünde bekleyen ler duruma tepki gösterdi.
Sivas Numune Hastanesi'nde geçen hafta otomasyon değişliğine gidildi. Ancak, otomasyon sistem değişikliği, yaklaşık 1 haftadır sistemin yavaş çalışması nedeni ile tıkanıklığa neden oldu. Sabah saatlerinden itibaren tedavi ve kontrol amaçlı hastaneye gelenler poliklinik önlerinde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Otomasyonda sistemin yavaş ilerlediği ve ağ sorununun görüldüğü ifade edildi. Sırada bekleyenler arasında zaman zaman sözlü tartışmalar oldu. Servisler önünde uzun kuyruklar oluşturanlar, duruma tepki gösterdi. Çok sayıda kişi randevu aldıkları halde sistemde randevuların görülmediğini ve tekrar randevu almak için uzun süre beklediklerini söyledi.
Hastane yönetimi yeni sistemin entegre edilmesi için çaba gösterildiğini ve kısa sürede sorunun ortadan kaldırılacağını ifade etti.

Hastanede 'otomasyon' KuyruğuHastanede 'otomasyon' Kuyruğu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler