YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kastamonu'da Yolcu Otobüsünün Devrilmesi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralananlar için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralananlar için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Yüksel, mesajında, kazada yaralanan 35 kişinin Suşehrili olduğunu belirterek, olaydan duyduğu üzüntüyü bildirdi. Yüksel, şunları kaydetti: "Yaralı olan hemşehrilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Yaralı kardeşlerimizi hastanelere götüren, tedavilerini yapan sağlık ekiplerine, kaza anında olay yerine gelerek kazazede hemşehrilerimize yardımcı olan Tosyalı kardeşlerimize ve özverili çalışmalarından dolayı da güvenlik ekiplerine teşekkür ediyorum. Rabbimden kaza yapan kardeşlerimizin en kısa sürede sağ salim ailelerine kavuşmalarını niyaz ediyorum." Bu sabah, İstanbul'dan Sivas'a gitmekte olan Ali Köse yönetimindeki 59 LT 262 plakalı yolcu otobüsü, Tosya ilçesinin Samsun kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmiş, kazada sürücü ve 34 yolcu yaralanmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler