YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde, Hafik Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenledi.

SİVAS - Sivas'ın Hafik ilçesinde, Hafik Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün toplantı salonunda tertip edilen program, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Abdullah Toker, Hazreti Peygamberin dünyayı şereflendirdiği gecenin Müslümanlar arsasında yüzyıllardan beri büyük bir coşkuyla kutlandığını belirterek, "Bu kapsamda Sevgili Peygamberimiz derin bir saygıyla anılmaktadır. Yeryüzünde şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiçbir insan O'nun kadar sevilmedi. Yeryüzünde şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiçbir insan O'nun kadar anılmadı. Dünyada gelmiş geçmiş hiçbir insanın vefatının ardından O'na duyulduğu kadar üzüntü duyulmadı. Gözyaşı dökülmedi ve yine hiçbir insan O'nun kadar özlenmedi. Peygambere duyulan bu denli aşkın kaynağı neydi? Bu sorunun cevabı O'nun kainatın merkezinde oluşudur ve her şeyin etrafında şekillenmiş olmasıdır" diye konuştu. Öğrenciler, Kur'an-ı Kerim tilaveti sundu. Peygamberimizin hayatı anlatıldı. İlahiler seslendirildi. Katılımcılara gül verildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Tülüce, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler