YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası

SİVAS (AA) - Hafik İlçe Müftülüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Suriyeli ve diğer sığınmacılar yararına kermes açıldı.

Hafik İlçe Müftülüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Suriyeli ve diğer sığınmacılar yararına kermes açıldı. Hafik Belediyesi Düğün Salonu'ndaki kermeste, el emeği göz nuru ürünler, giysiler ve yiyecekler satışa sunuldu. İlçe Müftüsü Hüseyin Karayaka, yaptığı konuşmada, kadınların böyle hayırlı bir girişimde bulunmalarının insanlık ve ilçe adına güzel bir olay olduğunu kaydetti. Kermesten elde edilen geliri Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınanlara ulaştıracaklarını belirten Karayaka, örnek davranışları için emeği geçen tüm kadınlara teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler