YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medicana Sivasspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Gökhan CEYLAN- Yasin KIRAS/SİVAS, (DHA)- MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni sezonda takımı gençleştirdiğini ve Arjantinli bir ön libero

Gökhan CEYLAN- Yasin KIRAS/SİVAS, (DHA)- MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni sezonda takımı gençleştirdiğini ve Arjantinli bir ön libero ile Fransız bir oyuncu ile anlaştıklarını ifade ederek, "2-3 tane daha yabancı takviye etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Medicana Sivasspor bugün kulüp tesislerinde toplanarak akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bu yıl transfer edilen Hakan Özmert, Erkan Kaş ve Orhan Gülle de takımla birlikte antrenmana çıktı. Antrenmana çıkan Fenerbahçeli Beykan Şimşek ile de önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Düz koşu ile antrenmana başlayan kırmızı-beyazlılar daha sonra açma germe hareketleri yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sergen Yalçın, 2 hafta boyunca Sivas'ta çalışacaklarını ardından 3 haftalık yurtdışı kampları olacağını belirterek, "Sivasspor olarak bir değişim yaşıyoruz. Giden oyuncular var. Katılan oyuncular var. Bu sezon daha çok genç oyunculara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Yabancı konusunda görüştüğümüz oyuncular var. Anlaşmaya vardığımız oyuncular var. Hollanda kampında 2-3 tane daha oyuncu katılacak. Yeni sezon için elimizden geldiğince Sivasspor'a yakışır, ligde iyi mücadele edecek, Sivasspor için faydalı olacak, ligi iyi yerde bitirecek oyuncular almayı planlıyoruz. Özellikle yabancı transferlerde hata yapmak istemiyoruz. O yüzden de çok acele etmiyoruz. O yüzden de biraz bekliyoruz" dedi.

"2-3 TANE YABANCI TAKVİYE DÜŞÜNÜYORUZ"

Daha sonra basın mensuplarının sorusu üzerine Litvanya'dan alınan kaleci Ernestas Setkus'a değinen Yalçın, "O da yarın takıma katılacak. Bir rekabet olacağını düşünüyoruz. Korcan zaten bizim geçen sene oynayan kalecimiz. Yeni aldığımız yabancı da iyi bir kaleci. Takım için küçük çaplı da olsa yüzde 50 civarında bir değişim olacak. Çünkü takımı biraz gençleştirmeyi düşünüyoruz. Onun içinde aldığımız oyuncular yaş olarak genç oyuncular. Alacağımız oyuncular da genç. Arjantinli bir ön libero büyük ihtimalle bu hafta gelecek. Fransız bir oyuncuyla anlaştık. Bunlar da 21-24 yaşında genç oyuncular. Gençleştirmeye çalışıyoruz; ama dediğim gibi iyi oyuncularla gençleştirmek istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Tahminim 6 yabancımız var. 2-3 tane daha yabancı takviye etmeyi düşünüyoruz. Bunlardan bir tanesi ofansif olacak. Çünkü Koita'la da büyük ihtimalle anlaştık. O da gelirse bizim için hücumda alternatif olacak ama bir forvet alacağız" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler