YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medicana Sivasspor'un Genç Oyuncusu Fatih Iddialı

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, Geçen yıl profesyonelliğe geçtikten sonra sol bekte Ziya Erdal'ın sakatlığı döneminde forma şansı bulan Fatih, performansı ile beğeni kazandı. Genç yetenek,

Medicana Sivasspor'un Genç Oyuncusu Fatih Iddialı

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, Geçen yıl profesyonelliğe geçtikten sonra sol bekte Ziya Erdal'ın sakatlığı döneminde forma şansı bulan Fatih, performansı ile beğeni kazandı. Genç yetenek, gelecek sezonda da takımın istikrarlı isimlerinden biri olmak istediğini söyledi. Daha öğreneceği çok şeyin olduğunu dile getiren Fatih, şöyle konuştu:
"Büyük bir kulüpte futbol oynamak, tecrübeli isimlerle çalışmak gerçekten çok gurur verici. Özellikle hocamız Sergen Yalçın'ın tecrübelerinden faydalanacağım. Bu sezon daha çok çalışıp takımıma faydalı olacağım. Buna inanıyorum ve kendime güveniyorum. İnşallah yeni sezonda çok iyi işler yapıp takım olarak hedefimize ulaşacağız. Ben çıktığım her maçta takımıma faydalı olabilmek, elimden gelen tüm mücadeleyi sergilemek için sahada olacağım."
'HEDEFLERİM VAR'
Fatih, yeni sezonda hedefleri olduğunu dile getirirken de şunları söyledi:
"Çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum. Takımdaki ağabeylerim sayesinde, hocamızın sayesinde, onların tecrübelerinden yararlanarak kendimi daha iyi bir noktaya taşıyacağım. Sezon hazırlıklarının başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler