YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mobil Gençlik Merkezi Tırı, Hafik'te

SİVAS (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesindeki Mobil Gençlik Merkezi tırı, Sivas'ın Hafik ilçesine geldi.

Mobil Gençlik Merkezi Tırı, Hafik'te

SİVAS - Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesindeki Mobil Gençlik Merkezi tırı, Sivas'ın Hafik ilçesine geldi. Hafik Belediyesi hizmet binası yanındaki alana park eden tırın etrafına stantlar kuruldu. Yüzünü boyatmak isteyen çocuklar, stantlara yoğun ilgi gösterdi. Yurt genelinde 33 il ve 55 ilçeyi dolaşacağı belirtilen tır, Hafik'te gençlere ve çocuklara güzel anlar yaşattı. Bu kapsamda, basketbol, masa tenisi ve badminton gibi sportif faaliyetler yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle yürütülen projeyle sosyal ve ekonomik yönden kısıtlı genç nesillere ve gruplara çeşitli sportif faaliyetler götürülüyor. Bu çerçevede çocukların sosyal ve fiziksel açıdan güçlü bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması amaçlanıyor.

Mobil Gençlik Merkezi Tırı, Hafik'te

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler