YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müsiad 4.olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sivas Şubesi 4.Olağan Genel Kurul toplantısını şube binasında yüksek bir...

Müsiad 4.olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sivas Şubesi 4.Olağan Genel Kurul toplantısını şube binasında yüksek bir katılımla gerçekleştirdi.

4.olağan genel kurul toplantısında bir konuşma yapan MÜSİAD kurucu başkanı Tahir Kavdır "Sivas için elimizden gelen gayreti göstererek şubemizi Sivas’ımızı daha iyi yerlere getirmeye çalışmış bulunmaktayız, dördüncüsünü yapacağımız genel kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, MÜSİAD Bayrağını teslim ettiğim Mustafa Çoşkun ve ekibine yapacakları faaliyetlerde başarılar diliyorum" dedi.

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı olan Avukat Mustafa Coşkun da konuşmasında, "Bugün hep birlikte 4.olağan genel kurulumuzu yapıyoruz.Bizden önce görev alan arkadaşlarımız, başta kurucu başkanımız Tahir Kavdır üstlendikleri sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek için var güçleriyle çalışmışlardır. Bugüne kadar MÜSİAD’a emek veren başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Genel kurul toplantısı üyelerin görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler