YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Prof. Dr. Baktır'dan Başkan İlhan'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunun Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan'ı ziyaret etti.

SİVAS - Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunun Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan'ı ziyaret etti. Baktır, ziyarette yaptığı konuşmada, erkek öğrenciler için yurt binası arayışında olduklarını belirterek, bu konuda İlhan'dan destek istedi. Baktır, "Meslek Yüksekokulu için Hafikli iş adamı Nurettin Koçak tarafından yaptırılan 318 kişilik yurdun inşaatı tamamlanıncaya kadar geçici olarak kullanmak üzere bina arayışındayız. Önceden belirlediğimiz bir iki boş bina var. Şartları uyun binalardan birini yurt olarak kullanmayı düşünüyoruz" dedi. İlhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Meslek Yüksekokulumuza yardımcı olabilmek için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" ifadesini kullandı. Baktır ve İlhan, daha sonra, Hafik Belediyesinin eski otel binasını ve boş durumdaki adliye lojmanlarını gezdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler