YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samet Aybaba: "kimse Ümitsizliğe Kapılmasın"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ligin 2'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ligin 2'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman ilk olarak düz koşu ile başladı. Ardından futbolcular istasyon çalışması, açma-germe ve kısa alanda pas çalışması yaptı. Kırmızı Beyazlıların yeni transferi Fildişi Sahilli golcü Cyriac Gohi'de takımla birlikte çalıştı. Bugünkü antrenmana sakatlığı bulunan John Boye katılmazken Ziya Erdal ve kaleci Ali Şaşal Vural takımdan ayrı düz koşu yaparak çalıştı.

"BEKLENENİN ALTINDA BİR OYUNDU"

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi. Beklenenin altında bir oyun sergilediklerini söyleyen Aybaba, "Böyle birşeyi hiç beklemiyorduk. Kötü oynadık. Pozisyona girmemiz gereken olumlu atakları pozisyona çeviremedik. Savunmada iyi durduk ama sonrasın da birkaç tane pozisyon verdik. Yeni kurulan bir takımız. Oluşturmaya çalışıyoruz. Oluştururken de tabi bu sıkıntıları yaşayacağımızı biliyorduk. Bu hafta tamamen tersine bir maç olacağını düşünüyoruz. Oyuncularımızda moral ve motivasyon olarak çok üzgünler. Biraz kötü başladıklarını düşünüyorlar. Onlar da şimdi hem antrenmanda hem maçta bunun tam tersine bir görüntü vereceklerdir. Yeni Malatyaspor biliyorsunuz iyi başladı. Onlar da takım oluşturmaya çalışıyorlar. Zor bir maç ama biz ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Biz bu mücadeleyi verip evimizdeki ilk maçı kazanmak istiyoruz. Biz üç tane daha oyuncu alacağız. İyi oyuncu almak istediğinizde hem sosyal hem de ekonomik anlamda bazı sorunlar çıkıyor. Bunları aşamıyorusunuz. Ama biz bunları aştık. Üç tane daha transferimiz var. Onlarıda biran önce gerçekleştirip hemen takıma katmak istiyoruz." dedi.

"KİMSE ÜMİTSİZLİĞE KAPILMASIN

Demir Grup Sivasspor'un yeni transferlerinden defans oyuncusu Vitali Djakov ise, "Tabi ki takım arkadaşlarımızla uyum sağlama sürecimiz var. Umarım ikinci maçta daha uyumlu bir performans sergileyeceğiz. İlk maçla ilgili söylenecek pek birşey yok aslında. Çünkü önümüzdeki hedefe bakıp maça konsantre olmamız gerekiyor. Önümüzdeki hedefimize bakıyoruz. Önümüzdeki maç farklı bir maç olacak" şeklinde konuştu. Orta saha oyuncusu Hakan Arslan ise, ilk maçta istedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Kendi evlerinde oynayacakları Yeni Malatyaspor maçını değerlendiren Arslan, "Önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Biz hedeflediğimiz olan istekli arzulu Sivasspor'u herkese göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler