YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şarkışla'dan Kısa Kısa-Kaymakam Gül, Muhtarlarla Toplantıda Biraraya Geldi

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda biraraya geldi.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda biraraya geldi.

Aşık Veysel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Gül, ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında katılımcılara bilgi bilgi verdi. 2011 yılında temeli atılan Kanak Boğazı Barajı'nın haziran ayında su tutacağını belirten Gül, Şarkışla'da eğitim, sağlık ve tarım alanlarında yapılması planlanan projeleri anlattı.

Toplantıya katılan muhtarlar ise sorunlarını Gül ve kurum amirleriyle paylaştı.

-Şarkışla'da Kuranı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenlendi

Şarkışla Müftülüğü, Kuranı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenledi. Yarışmanın ön elemelerine ilçe merkezi ve köylerindeki Kuran kurslarında eğitim gören 730 bayan kursiyer katıldı.

Ön elemelerden sonra Şarkışla Müftülüğünde düzenlenen ve 50 öğrencinin katıldığı yarışmalarda ilçeye bağlı Gümüştepe köyünden Sabiha Çolak, 17 yaş altı kategorisinde, kardeşi Kadriye Çolak ise 17 yaş üstü kategorisinde birinci oldu.

Müftü Mehmet Cingöz, yarışmada kategorilerinde birinci olan Sabiha ve Kadriye Çolak kardeşleri kutlayarak, teşekkür belgesi verdi. Kurs hocası Fatma Uğur ise kursiyerlerin yarışmada derece elde etmesinin kendisini gururlandırdığını söyledi.

Sabiha ve Kadriye Çolak kardeşler, Sivas'ta düzenlenecek il birinciliği yarışmasında Şarkışla ilçesini temsil edecekleri için mutlu olduklarını belirtti.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler