YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor - Göztepe Maçının Ardından

Sivasspor - Göztepe maçının ardından Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sivasspor'un yolu şampiyonluk. Yolumuz açık" dedi. 3-0

Sivasspor - Göztepe maçının ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sivasspor'un yolu şampiyonluk. Yolumuz açık" dedi.
3-0 sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eskişehir ile başlayan çıkışı bu maçla devam ettirdiklerini belirterek, "Ümraniye maçındaki kötü sonuçtan sonra, coşkulu ve istekli oyuncuları oynatmak bize sonucu getirmeye başladı. Geçiş dönemini iyi atlattık. Atlattıktan sonra üst üste 3 galibiyet aldık. Böyle bir tablo uzun zamandır yoktu. Ama, bence sıradan bir maç. İçerideki oyuncu grubumuzun böyle maçları kazanması gerekiyor. Umarım alışkanlık haline gelir, devam ederiz. Sahanın her yerinde pres yapan, pozisyon üretene takım Sivsaspor'du. Oyuncularımı kutluyorum. Görevlerini yerine getirdiler. Nerede olduklarını bilerek mücadele etmeye başladılar. Bu benim için ayrı bir kazanç. Sivasspor'un yolu şampiyonluk. Yolumuz açık. Bu hedefe de inşallah hep beraber gideceğiz. Hedefimiz ilk yarıda 30 puan. 30 puanla bitirip, maç başı 2.2 ortalama ile devam ederseniz bu işi göğüslersiniz diye düşünüyoruz. Hemen idmanınızı yapıp önümüze bakacağız. 3'te 3 yapmak sevindirici. Şimdi lige ortağız.Tam ortağız. Keşke önceki 5 maçımızı da kötü geçirmemiş olsaydık" dedi.
Bakkal devre arasında ihtiyaca göre transfer takviyeleri yapacaklarını sözlerine ekledi.
GÖZTEPE TEKNİK DİREKTÖRÜ BURUK : "ÜZÜNTÜLÜYÜZ"
Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise zorlu bir deplasmana çıkacaklarının bilincinde olduklarını belirterek, "Rakip ve bizim için çok önemliydi. Kafamızda oyunun 0-0 gitmesi durumunda çok pozisyon bulacağımızı, rakibin öne çıkmasıyla arkadaki boşluklardan yararlanacağımızı düşünüyorduk ama maça iyi başlamadık. Duran toptan çok erken bir gol yedik. Oyun bizim açımızdan kötü başladı hem de rakibe güven verdik. Yerleşik oynamalarını sağladık. Skoru koruma adına iyi yerleştiler. İlk yarının son 15 dakikası rakip kaleye çok gittik, pozisyonlara girdik. Beraberliği yakalayacak pozisyonlar geldi ama değerlendiremedik. İkinci yarının başında oyuna ortak olmaya çalıştık. Rakip arkada bekledi. Bu bölümde gol bulabilirdik ama 2'inci golü yedikten sonra bambaşka bir maç oldu. Sivasspor çok daha iyi oynadı. Bizim hamlelerimiz başarılı olmadı. Rakibimiz hak ettiği bir galibiyet aldı ama 1-1'i yakalayacak pozisyon çok geldi, bunu değerlendirmemiz gerekirdi. 2-0 olunca oyuncularımızın oyundan koptuklarını gördük. Üzüntülüyüz. Her hafta ligde farklı şeyler olabiliyor. İniş çıkış olabiliyor. Seri yakalandığı zaman çok iyi yerlere gidebiliyorsunuz. Bu hafta kaybettik, bundan dolayı üzüntülüyüz. Önümüzdeki hafta kazanıp, taraftarımızın ve kendi mutsuzluğumuzu tekrar gidereceğiz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Mesut Bakkal'ın açıklamaları
- Okan Buruk'un açıklamaları

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN - Oğuzhan SARZEP / SİVAS,(DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler