YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor-Sergen Yalçın: "rize'ye Kazanmaya Gideceğiz"

Gökhan CEYLAN/SİVAS, Cumartesi akşamı Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Sergen Yalçın

Sivasspor-Sergen Yalçın: "rize'ye Kazanmaya Gideceğiz"

Gökhan CEYLAN/SİVAS, Cumartesi akşamı Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman açma-germe hareketleri ile başladı. Ardından 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular istasyon çalışması ile çalışmalarına devam etti. Sakatlıkları bulunan İbrahim Akın, Manuel Da Costa ve İbrahim Toraman'la izinli olan Kadir Bekmezci antrenmana katılmadı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sergen Yalçın, sakatlığı nedeniyle 4 haftadır sahalardan uzak kalan Michael Eneramo'nun durumuyla ilgili şunları söyledi:
"Eneramo düzelme yolunda. Yüzde 80 düzeldi. Ama yüzde 20'lik kısmı var, belki Rize maçında da riske etmeyebiliriz. Antrenmanlara başladı fakat tekrar kaybetmek istemiyoruz. Bursaspor maçında yüzde 100 olur."
"KAZANMAMAMIZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK"
Sergen Yalçın, bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor ve kupa maçları konusunda da şunları söyledi:
"Son kaybettiğimiz 2 derbi bizi sıkıntıya soktu. Bana göre iyi oynayarak kaybettik. Ama lig çok uzun bir maraton tabi. Şu an ligin sıkıntılı bir yerindeyiz, aşağı bölgesindeyiz. Çok çabuk bir şekilde oradan kurtulmak istiyoruz. Özellikle bu milli takım arasına kadar oynayacağımız 3 maç Çaykur Rizespor, Kayserispor ve Bursaspor maçları bizim için belirleyici olacak. Mutlaka kazanmak istiyoruz. Kupada da devam etmek istiyoruz. Her 2 yerde de kazanmak istiyoruz ve bir an evvel rahatlamak istiyoruz. Son oynadığımız maç gerçekten bizim için ümit vericiydi. Çok iyi oynadık. İstediğimiz her şeyi yapmamıza rağmen son vuruşlardaki beceriksizliğimiz sahadan puansız ayrılmamıza neden oldu. Ama dediğim gibi lig uzun bir maraton önümüzde oynayacağımız daha çok maçlar var. İyi bir ekibimiz iyi oyuncularımız var sahada güçlüyüz, iyi mücadele ediyoruz. Kazanmamamız için hiçbir neden yok. Rize'ye kazanmaya gideceğiz. Bursa maçını da kazanmak için oynayacağız. Kayseri'ye de kazanmaya gideceğiz. Oynadığımız her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bundan sonra tabi ki kendi rakiplerimizle oynayacağız. O bizim için bir avantaj. İki derbi atlattık. Kendi rakiplerimizle oynamak ligin devamında bizi biraz daha rahatlatacak diye düşünüyorum. İyi konsantre olmamız lazım, daha fazla mücadele etmemiz lazım. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olursak kazanırız diye düşünüyorum."
"BATUHAN KENDİNİ İYİ HİSSETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ, BİZ DE ÇIKARDIK"
Sergen Yalçın, takımının Beşiktaş'a karşı 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz'in espresso içtiği için rahatsızlandığı ve bu nedenle oyundan çıkması yönündeki haberler konusunda da şöyle dedi:
"Batuhan kenara gelerek başının döndüğünü, kendini iyi hissetmediğini söyledi, biz de doğal olarak oyundan çıkardık. Çünkü oyuncularımızın sağlığı oynadıkları maçtan çok daha önemli. Kendini iyi hissetmeyen bir oyuncuyu sahada tutmak çok mantıklı olmaz. Sonrasında ne olacağını bilemeyiz. Bu nedenle kendisini oyundan çıkardık."
ENERAMO:"1-2 HAFTA İÇİNDE HAZIR OLACAĞIM"
Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo ise tedavilerinin iyi gittiğini, 1-2 hafta içinde hazır olacağını söyledi. Eneramo, Çaykur Rizespor maçıyla ilgili olarak şöyle konutu:
"Çok önemli bir maç. Bende bu maçta takımımın yanında olmayı destek olmayı çok istiyordum ama hocamız riske etmek istemediğini söyledi. Biraz daha koruyup önümüzdeki maçlara daha iyi bir şekilde hazır olmamı gerektiğini söyledi. Bu maçta değil ama Kayserispor kupa maçında takıma gereken yardımı vereceğime inanıyorum."

Sivasspor-Sergen Yalçın: Sivasspor-Sergen Yalçın: Sivasspor-Sergen Yalçın:

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler