YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor'a Kadınlardan Destek

Sivas'taki kadın sivil toplum kuruluşları, 1'inci Lig takımı Sivasspor'a kalan 5 maçında destek vereceklerini açıkladı. Kadın sivil toplum kuruluşları ile siyasi

Sivas'taki kadın sivil toplum kuruluşları, 1'inci Lig takımı Sivasspor'a kalan 5 maçında destek vereceklerini açıkladı.

Kadın sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin kadın kolları başkanları, bir kafede basın toplantısı düzenledi. Burada bir açıklama yapan Buket Doğan, kadın taraftarların takıma tam destek vermesi amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Yiğido kadınlar olarak kalan son 5 haftada farklı etkinliklerle takımımızın yanında olacağız. Sivasspor, Sivas'ın bir numaralı marka değeridir. Sivasspor'un yeri Süper Lig'dir. Bundan sonra kadın Yiğidolar olarak takımımıza tam destek vereceğiz ve tribünlerde yerimizi alacağız. Maç öncesi takımımıza destek amaçlı yürüyüş yapacağız. Bu desteğimizle inanıyoruz ki stadyumumuz dolacak."

Daha sonra konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ise Sivasspor'un maçlarında destek olacaklarını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler