YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maç sırasında sakatlanan sol bek Ziya Erdal, idmanı tamamlayamadı. Sivasspor'un orta saha oyuncusu Adem Koçak, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor maçının zor geçeceğini söyledi. Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediklerini dile getiren Koçak, "Galatasaray maçının moraliyle orada iyi mücadele sergileyip Avrupa kupalarına gitme yolunda önemli bir engeli aşmış oluruz inşallah" dedi. Teknik direktör Carlos'un, antrenmanda, kendilerine son 5 haftanın çok önemli olduğunu söylediğini belirten Koçak, "Bize hata yapma lüksümüzün olmadığını, Antalyaspor maçına çok iyi hazırlanmamız ve daha dikkatli olmamız gerektiğini söyledi" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler