YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor'da Saha Ortasında Toplantı

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, Carlos, antrenmandan öncesi futbolcularıyla sahanın ortasında yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcuları sert bir şekilde uyaran Carlos, kendilerine yakışır

Sivasspor'da Saha Ortasında Toplantı

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, Carlos, antrenmandan öncesi futbolcularıyla sahanın ortasında yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcuları sert bir şekilde uyaran Carlos, kendilerine yakışır futbol oynamalarını istedi.
Daha sonra antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Burhan Eşer, Ziya Erdal takımdan ayrı çalışırken İbrahim Toraman, Korcan Çelikay ile Batuhan Karadeniz ise antrenmana katılmadı. Roberto Carlos, daha sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Fenerbahçe ve Tuzlaspor karşılaşmaları geride kaldı. İstanbul Başakşehir karşılaşmasında 3 puan almak için sahada olacağız. Sakat futbolcularımızı karşılaşmaya yetiştirmeye çalışıyoruz. Devre arasında ise takımdan bazı isimler ayrılacak, yerlerine de yenileri gelecek."

Sivasspor'da Saha Ortasında ToplantıSivasspor'da Saha Ortasında ToplantıSivasspor'da Saha Ortasında Toplantı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler