YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinin Başarısı

SİVAS (AA) - Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinin, Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik ve Arapça Bilgi Yarışmalarında il birincisi olduğu bildirildi.

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinin, Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik ve Arapça Bilgi Yarışmalarında il birincisi olduğu bildirildi. Okul Müdürü Hüseyin Yayla, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneğinin Türkiye'deki imam hatip liseleri arasında düzenlediği Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması'nda birinciliği elde ettiklerini belirtti. Yayla, Arapça Bilgi Yarışması'nda da öğrencileri Derya Demirkaya, Sema Çağlar, Nurbanu Ateş, Hatice Acar ve Gülsüm Ateş'ten oluşan yarışma ekiplerinin şampiyon olduğunu ifade ederek, "Ayrıca Arapça etkinlik yarışmalarındaysa yine öğrencimiz Zehra Karabal hitabet dalında il birinciliğini elde etti" dedi. Öğrencilerinin başarısından dolayı mutlululuk duyduğunu belirten Yayla, 26 Nisan'da Kırıkkale'de yapılacak İç Anadolu Bölge Yarışması'nda Sivas'ı temsil edeceklerini kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler