YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suşehri Belediyespor Farklı Galip Geldi

2012-2013 Futbol sezonu büyükler birinci amatör küme’de mücadele eden Suşehri Belediye Spor Suşehri ilçe Stadyumunda...

Suşehri Belediyespor Farklı Galip Geldi

2012-2013 Futbol sezonu büyükler birinci amatör küme’de mücadele eden Suşehri Belediye Spor Suşehri ilçe Stadyumunda karşılaştığı Gürünşal Spor’u 6-0 mağlup etti.

Suşehri Belediye Spor ilk yarıyı Ahmet’in ayağından bulduğu golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda baskısını artıran Suşehri Belediye Spor rakip ağlara Orhan(2), Bayram(2), Nadir’in ayağından bulduğu gollerle 4. haftada 6-0’lık skor elde etti. Suşehri Belediyespor ilk yarının bitimine 1 hafta kala rakip ağlara 25 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü.

Maç sonrası açıklama yapan yapan Suşehri Belediye Spor Teknik Direktörü Ekrem Erdoğdu, “Suşehri Belediye Spor Gürünşal spor karşısında oynadığı iyi futbol sonunda yine farklı bir şekilde galip geldi. Evimizde oynadığımız üç karşılaşmada ve deplasmanda oynadığımız bir maçta aldığımız farklı skorlara hedefimiz doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerliyoruz. Haftaya Yeniçubuk Spor la yapacağımız deplasman maçınıda kazanarak ilk yarıyı namağlup olarak tamamlamayı hedefliyoruz. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel’e ve yönetim kurulu üyelerimize ayrıca evimizde oynadığımız maçlarda farklı galibiyetlerimizin en büyük sebebi olan taraftarlarımıza bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlçe stadyumundaki müsabakayı Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Cumhuriyet savcısı Ercan Türe, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Emniyet Müdürü Cevat İratcı, AK Parti ilçe Başkanı Rüstem Yüce ve çok sayıda taraftar takip etti. Suşehri Belediye Spor’un prensipte anlaştığı Nijeryalı futbolcular ise çocuklar maç öncesi ve maç sonrası yoğun ilgi gösterip hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler