YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suşehri'nde Birlik Ve Vakfa Üye Seçimi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenine ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenine ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün salonundaki seçim öncesinde konuşan Kaymakam Kadir Perçi, muhtarların da kamu hizmeti yürüttüğünü söyledi. Muhtarların devletin kurallarına riayet etmesi gerektiğini kaydeden Perçi, "Bazı muhtarlarımız yeni seçildi ama muhtarlık görevi bir devlet memuru statüsündedir. Köylerimizin istek ve taleplerini bizlere dilekçeyle bildirin. Devlette işler evrakla yürür. Bu bir resmiyettir" dedi. Muhtarların telefonlarının sürekli açık olmasını isteyen Perçi, "Muhtarımızı arıyorum. Telefonum kayıtlı olmadığından 10 dakika kendimi tanıtmaya çalışıyorum. Telefonlarımızı kaydedin. Ayrıca muhtarlarımıza daha kolay ulaşmak için telefonlarınızın da açık olmasını istiyorum" diye konuştu. Seçimlerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeliğine, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Özer ve Kurugöl köyü muhtarı Şeref Bıldırcın, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin encümen üyeliğine de Naipli Karaağaç köyü muhtarı Sali Yüksel ve Günlüce köyü muhtarı Selim Şahin getirildi. Perçi, muhtarlara başarılar diledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler