YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suşehri'nde Ilkokul Öğrencileri Için Etkinlik Düzenlendi

SİVAS (AA) - Suşehri Hürriyet İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri, okul idaresinin düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Suşehri Hürriyet İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri, okul idaresinin düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Veliler ve sınıf öğretmenlerinin de katıldığı program, Suşehri Belediyesinin sosyal tesislerinde tertip edildi. Öğrenciler, ailelerinin evde hazırlayıp getirdiği yiyeceklerden yedi, tesiste bulunan oyuncak gruplarında gönüllerince eğlendi. Programın Kaymakamlığın onayıyla gerçekleştirildiğini belirten Okul Müdürü Yalçın Akyol, öğrencilerin sosyal yönden gelişmeleri, sınıf ortamına uyum sağlamaları, asgari düzeyde güzel beceriler kazanmaları, dostluk, yardımlaşma, iyilik gibi kavramları öğrenmelerini amaçladıklarına dikkati çekerek, "Öğrencinin gelişimi için önemli olan sosyal etkinliği, amacına uygun bir şekilde yapmak için bu tür projelere önem veriyoruz. Veliler hem birbirlerini daha yakından tanımış oluyor hem de öğrencilerin sınıf arkadaşlarıyla dış ortamda bir araya gelmesini sağlayarak sosyal yönlerini güçlendiriyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler